AMSTERDAM - Op woensdagochtend 22 december zijn medewerkers van een hotel aan de Hullenbergeweg in Zuidoost slachtoffer geworden van een gewapende overval. Agenten zijn ter plaatse gegaan en vooralsnog is niemand aangehouden. Er is niemand gewond geraakt en de recherche is op zoek naar getuigen.


Rond 11.30 uur komen twee gewapende mannen het hotel binnenlopen. Ze bedreigen het personeel met een wapen en eisen geld waarna ze met buit vluchten. De twee overvallers gaan samen met een handlanger op een zwarte scooter ervandoor. Ze vluchten met zijn drieën op één scooter in de richting van de Ikea aan de Muntbergweg.

Getuigenoproep

Heeft u die woensdagochtend drie personen op een zwarte scooter zien rijden? Weet u meer over de vluchtroute(s) van de verdachte? Of heeft u andere informatie over de overval? Dan komt de recherche graag in contact met u. Vergeet u alstublieft bij telefonisch contact niet het proces-verbaalnummer PL1300_2021262807 door te geven. Dan weten de medewerkers van het Regionaal Servicecentra over welke zaak u het heeft.