AMSTERDAM - Rond 22.30 uur krijgt de politie zaterdagavond 23 november 2019 melding van een jongen met een steekverwonding op het Waterlandplein in Amsterdam-Noord. De recherche is een onderzoek gestart naar de toedracht en is dringend op zoek naar getuigen.


Nadat agenten het minderjarige slachtoffer met een steekverwonding aantreffen op het Waterlandplein, wordt hij door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is buiten levensgevaar. Ter plaatse wordt onderzoek ingesteld.

Getuigenoproep
Om duidelijk te krijgen wat de aanleiding is geweest voor het steekincident, waar het incident zich heeft afgespeeld en welke andere personen erbij betrokken zijn geweest doet de recherche een dringend beroep op getuigen die zaterdagavond tussen tussen omstreeks 22.00 en 22.30 uur iets gezien of gehoord hebben op het Waterlandplein of in de nabije omgeving.

Heeft u informatie voor de recherche? Neem dan contact op via 0900-8844, via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via onderstaand tipformulier, waar u ook rechtstreeks beeldmateriaal kunt uploaden.