AMSTERDAM - Dinsdag 5 augustus 2020 raakt een 27-jarige man licht gewond bij een steekincident op de Roesiel op een bedrijventerrein in Amsterdam West. Vermoedelijk is hier een verkeerstwist aan vooraf gegaan. De combinatie van het mooie weer en de vele woonboulevards en doe-het-zelf-zaken in de omgeving, maakt dat er veel omstanders bij het voorval aanwezig waren. Mogelijk zijn er foto’s of video’s gemaakt van de periode voor, tijdens of na het steekincident. De politie komt in het kader van het onderzoek graag met deze getuigen in contact.


Drukbezocht industrieterrein
Het incident vond rond 12.30 uur plaats op het drukbezochte bedrijventerrein Sloterdijk, waar de twee straten Sierenborch en Roesiel met elkaar kruisen. Enkele meters verderop de straat in, op de Roesiel, is de 27-jarige man nagekeken door het ambulancepersoneel. Een 41-jarige man is aangehouden.

Was u getuige?
Bent u getuige geweest van de vermoedelijke verkeerstwist en/of het steekincident? Of heeft u andere informatie die het onderzoek verder kan helpen? Dan horen wij dat graag via 0900-8844. U kunt ook anoniem bellen via 0800-7000. U kunt ook gebruik maken van het online tipformulier op politie.nl, waar u ook eventueel beeldmateriaal kunt uploaden.