AMSTERDAM - In de nacht van woensdag 13 mei op donderdag 14 mei 2020 wordt een vrouw met geweld beroofd op de Zuiderzeeweg. De recherche doet onderzoek en is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben.


De straatroof vond plaats rond 1.15 uur die nacht. Zeker twee verdachten beroven het slachtoffer van haar persoonlijke bezittingen. De vrouw loopt daarbij ook letsel op en moet daarvoor behandeld worden in het ziekenhuis.

De daders verplaatsten zich, zowel voor als na de beroving, in een grijskleurige auto in sedan-uitvoering. Na de beroving gaan de verdachten ervan door richting de IJburglaan.

Getuigenoproep
De recherche is op zoek naar getuigen die mogelijk de beroving hebben zien plaatsvinden, of het zilverkleurige voertuig tussen 1.00 uur en 1.30 uur die nacht hebben waargenomen op of nabij de Zuiderzeeweg. Heeft u informatie voor de recherche? Neem dan contact op via 0900-8844, via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via onderstaand tipformulier, waar u tevens rechtstreeks (dashcam)beeldmateriaal kunt uploaden.