AMSTERDAM - Op dinsdagavond 10 augustus is een 26-jarige man in zijn woning aan de Jan Evertsenstraat overvallen door een man. De recherche is op zoek naar getuigen.


Omstreeks 21:45 uur heeft het slachtoffer een verkoopafspraak bij hem thuis. Op het moment dat hij de deur opent voor de koper vindt er in de woning een gesprek plaats. Het blijkt geen koper te zijn maar een overvaller. De overvaller bedreigt het slachtoffer met een steekwapen. Vervolgens neemt hij elektronica weg en vlucht ervandoor in vooralsnog onbekende richting. Meerdere politie-eenheden hebben in de omgeving gezocht naar de verdachte maar hebben hem niet meer aangetroffen. Het slachtoffer maakt het naar omstandigheden goed.

Getuigenoproep

Zag u op de avond van de overval iets verdachts in de omgeving van de Jan Evertsenstraat? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw tips doorgeven via 0800-7000.Verwijs naar proces-verbaalnummer 2021163302. Heeft u camerabeelden van bijvoorbeeld een dashcam? Deze kunt u uploaden via onderstaand tipformulier.