AMSTERDAM - In de nacht van vrijdag op zaterdag 3 juli vindt een grote vechtpartij plaats in een horecagelegenheid aan de Albert Cuypstraat in Zuid. Bij deze vechtpartij raken meerdere mensen gewond. Ook zijn vernielingen gepleegd in het restaurant.


Rond 00.45 uur bellen verschillende mensen die aanwezig zijn in het pand de politie. Drie mannen mishandelen meerdere restaurantbezoekers en personeelsleden. Hierbij worden voorwerpen uit de zaak als wapen gebruikt door de verdachten. Een groot deel van de aanwezigen is het restaurant uit gevlucht om aan het geweld te ontkomen. De politie komt snel ter plaatse en houdt een van de verdachten aan. Dit is een 36-jarige man uit Amsterdam. Hij wordt verdacht van mishandeling en openlijke geweldpleging.

Getuigen
Meerdere getuigen meldden zich bij de politie. De recherche heeft de zaak in onderzoek en wil weten wie de andere verdachten zijn. Zij komt ook graag in contact met getuigen en/of betrokkenen die de politie nog niet gesproken heeft. Heeft u iets gezien of gehoord, of beschikt u over beelden? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van onderstaand tipformulier en daarop beeldmateriaal uploaden.