Amsterdam - Zaterdagochtend 27 oktober heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de A4 (rechts), waarbij een motorrijder om het leven is gekomen. De politie zoekt getuigen en/of mensen die mogelijk beeldmateriaal hebben van dit ongeluk.

Rond 08.40 uur komt de melding binnen dat er in de verbindingsbocht van de A4 (rechts) ter hoogte van hectometerpaal 0.4 een motor ligt. Agenten gaan ter plaatse en treffen inderdaad een beschadigde motor aan. In de omgeving liggen verschillende onderdelen van de motor. In de berm vinden politie-eenheden de bestuurder. Hij is op dat moment al overleden.

Onderzoek en getuigenoproep

Het is nog niet duidelijk hoe dit ongeval heeft kunnen plaatsvinden en het onderzoeksteam is naarstig op zoek naar getuigen. Toen de motorrijder en zijn motor werden aangetroffen, was de motor niet warm meer. Het vermoeden is dan ook dat het ongeval enige tijd voor de melding van 08.40 uur heeft plaatsgevonden.

Heeft u iets gezien of gehoord op de vroege zaterdagochtend 27 oktober op de A4 (rechts) en/of in de omgeving, maar dat nog niet bij de politie gemeld? Of heeft u andere informatie over dit ernstige ongeluk? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Via het tipformulier is het ook mogelijk beeldmateriaal (bijvoorbeeld dashcambeelden) aan de politie ter beschikking te stellen.