AMSTERDAM - De politie zoekt getuigen van een aanrijding tussen een auto en een fietser op dinsdagavond 12 januari 2021 op de President Allendelaan.

De automobilist reed rond 19.20 uur vanaf de President Allendelaan in de richting van Meer en Vaart. De fietsster stak ter hoogte van het Sloterparkbad de weg over. De automobilist botste vervolgens met voorzijde van het voertuig tegen de linkerflank van de fietsster. De vrouw op de fiets is ernstig gewond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist is ter controle ook overgebracht naar een ziekenhuis.

Getuigen

Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) doet onderzoek naar de aanrijding en wil weten wat er precies gebeurd is. Heeft u iets gezien of gehoord, of beschikt u over beelden van dit ongeval? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van het tipformulier en daarop beeldmateriaal uploaden.