AMSTERDAM - In een woning in de flat Gravestein in Zuidoost is zaterdag 30 maart het levenloze lichaam van een man onder verdachte omstandigheden aangetroffen. Het gaat om de 65-jarige bewoner. De familie van het slachtoffer is op de hoogte gebracht van zijn overlijden.


De politie kreeg zaterdagmiddag 30 maart rond 15.30 uur een melding van een bekende van de man. Die kreeg geen contact met hem. Gealarmeerde agenten namen poolshoogte en troffen het levenloze lichaam van de bewoner aan in zijn woning. Gelet op de omstandigheden waaronder de man werd aangetroffen, startte de politie direct een Team Grootschalige Opsporing (TGO) op. Een team van rechercheurs onderzoekt momenteel de zaak.

Iets gezien of gehoord?
Heeft u de afgelopen dagen iets gezien of gehoord dat in relatie gebracht kan worden met de dood van de man? Deel deze dan met ons via het tipformulier. Heeft u informatie die bij kan dragen aan het onderzoek? Neem dan contact op met de recherche via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.