Amsterdam - In de nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 september 2020 is een geparkeerde auto beschoten in de Lodewijk van Deysselstraat in Amsterdam West. De recherche is in het kader van het onderzoek op zoek naar getuigen en beeldmateriaal.

Rond 04.10 uur kreeg de politie de melding binnen van de beschieting. Forensische Opsporing heeft ter plaatse meerdere hulzen op straat aangetroffen. De beschoten auto, waarvan meerdere ruiten versplinterd waren, is in beslag genomen voor nader onderzoek. De recherche heeft de zaak in behandeling en zoekt naar getuigen.

Getuigenoproep

Om helder te krijgen wat er precies is gebeurd, zoekt de recherche mensen die getuige zijn geweest van de beschieting of beeldmateriaal hebben (bijvoorbeeld dashcambeelden van geparkeerde auto’s in de straat). Heeft u iets gezien of heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoek, dan kunt u contact opnemen via 0900-8844 of anoniem een melding doen via 0800-7000. Ook kunt u onderstaand tipformulier invullen. Via dit formulier kunt u ook beeldmateriaal ter beschikking stellen.