AMSTERDAM - Een 20-jarige man uit Oosterhout is donderdagavond 28 januari rond 19.00 uur neergestoken op de Strackestraat. De recherche zoekt getuigen.

Het slachtoffer staat op de Strackéstraat naast de auto waarmee hij samen met een vriend naar Amsterdam is gekomen. Er komen drie mannen op hem afgelopen en na een korte worsteling wordt het slachtoffer neergestoken. De verdachten vluchten weg in de richting van Aalbersestraat. De vriend van het slachtoffer belt direct 112 en het slachtoffer wordt met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De recherche heeft nog niet met het slachtoffer kunnen spreken, want zijn toestand is zorgelijk, maar hij is buiten levensgevaar.

Getuigenoproep
De recherche is op zoek naar getuigen en camerabeelden van de omgeving. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u dashcam of camerbeelden van de omgeving Strackerstraat-Aalbersestraat? Neem contact op met 0900 8844 of anoniem via 0800 7000. Via onderstaande tipformulier kunt u ook beeldmateriaal uploaden en ter beschikking stellen.